BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
La clotxa. El menú de pagès
09/de març/2017La recepta més típica de la Ribera d'Ebre compta amb molts anys d'història. Coneixes la clotxa?
És temps de calçotades!
26/de febrer/2017La calçotada és un ritual gastronòmic molt propi d'aquesta època de l'any. Ja ho tens tot a punt?
Per Carnaval, tot s’hi val
22/de febrer/2017El Carnaval se celebra de formes ben diverses arreu del territori; te'n presentem algunes de les...
El xató, la tradicional amanida marinera catalana
31/de gener/2017El xató es menja a l’Alt Penedès, del Baix Penedès i del Garraf. Coneixes totes les seves versions?
Festa de Sant Antoni: animals, foc i gastronomia
16/de gener/2017Saps com se celebra Sant Antoni? A Bonpreu i Esclat trobaràs tot el que cal per fer festa grossa!
Els millors olis de Catalunya
15/de novembre/2016Catalunya és un país amb excel·lents olis d'oliva i a Bonpreu i Esclat donem suport a aquests...