BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Cebiche de bacallà

Ingredients per a 4 persones: 480 g de llom de bacallà dessalat 2 llimes 200 ml de llet de...

Coca de poma amb panses

Ingredients per a 6 persones: 4 pomes 50 g de panses de Corint 150 g de pols d’ametlla 70 g...

Amanida de llenties i taronja

Ingredients per a 4 persones 700 g de llentia pardina cuita 1 taronja ...

Arròs saltat amb verdures i gambes

Ingredients per a 4 persones: 300 g d’arròs llarg 1 manat d’espàrrecs verds 1 manat d’alls...

Pastís de torrons

Ingredients per a 4 persones: Per a la 'daquoise' d’avellanes i fajol: 220 g de clara d’ou ...

Tronc de Nadal de vainilla, gerds i caramel

Per a la planxa de pa de pessic: 50gr d'ou (1) 35gr sucre 35gr de farina fluixa...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.