BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Pastís de cireres, coco i llimona amb base de galeta de coco
01/de juny/2023Ingredients per a 4 persones: Per a la galeta: 2 c.s. rases d’oli de coco extra verge 1 c.s....
Espaguetis de carbassó amb pesto vermell
02/de maig/2023Ingredients per a 4 persones: 2 carbassons 100g de tomàquets secs en oli 1 ceba tendra...
6 salses per acompanyar el peix i el marisc que has de conèixer
27/d’abril/2023Durant el bon temps és l'època en què consumim més peix i marisc i tenim la sort que el peix i el...
Vida sense gluten
18/d’abril/2023Cada vegada és més fàcil mantenir una dieta lliure de gluten, existeixen moltes alternatives per...
Empedrat de cigrons i fonoll
10/d’abril/2023Ingredients per a 4 persones: • 500 g de cigrons petits cuits • 1 bulb de fonoll • 250 g de...
Xató del Vendrell
03/de març/2023Ingredients per a 4 persones: Per a la salsa: 100g d’ametlles 80g d’avellanes 1 nyora...