BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Recepta de creps de pernil i avellanes

Ingredients per a 4 persones: 1 ou 200 ml. de llet 100 g. de farina 200...

Recepta de seitons fregits amb vi blanc

Ingredients per a 4 persones: 16 seitons frescos grossos 2 grans d’all 3 fulles de...

Peix cru a la taula de casa

L’afició de menjar peix cru ha arribat a casa nostra seguint una tradició que existeix amb força...

Sopa de cireres

Ingredients per a 4 persones: 1 kg. de cireres 1 canonet de vainilla 100 g....

Com gaudir de les fruites del juny al seu punt

El juny dóna el tret de sortida de l’estiu i de l’arribada de les fruites de pinyol...

Recepta de sardines marinades amb puré de cigrons i pipes de carabassa

Recepta de sardines marinades amb puré de cigrons i pipes de carabassa

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.