BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
La castanyada, una festa tradicional
28/d’octubre/2015Coneixes l'origen de la castanyada? Saps com es celebra en altres indrets del planeta? No et...
“Un maridatge és pura química que ens passa dins de la boca”
28/d’octubre/2015Entrevistem l'Èric Enguita, sommelier d'ArtCava, perquè ens expliqui més sobre els maridatges.
La festa dels petits grans artistes
28/d’octubre/2015El dissabte 24 d'octubre es va celebrar l'entrega de premis del concurs de dibuix d'Esclat al zoo...
Fetge gras d’ànec amb cremós de moniato
15/d’octubre/2015Ara que és temps de moniatos... Sorprendràs tots els convidats amb aquest deliciós fetge gras...
Créme brulée de llet d’ovella ripollesa
14/d’octubre/2015La créme brulée són unes postres franceses molt similars a la crema catalana. T'encantaran!
Arròs de tripa de bacallà
09/d’octubre/2015Trobaràs tots els ingredients necessaris per preparar aquesta recepta a Bon Preu i Esclat!