BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Filet de vedella amb salsa de mostassa
16/de novembre/2021Ingredients: 200 g de filet de vedella sal Maldon pebre negre 1 patata mitjana, tallada a...
Cuina al vapor, saludable i nutritiva
11/de novembre/2021Cuinar al vapor té molts avantatges, ja que és una de les maneres més saludables que hi ha de...
Arròs de muntanya amb ànec i bolets
10/de novembre/2021Ingredients: 2 cullerades de greix d'ànec 100 g de múrgoles 100 g de rossinyols 50 g de sofregit...
Suquet de rap i gambes
08/de novembre/2021Ingredients 1 rap tallat a rodelles amb el cap 500 g de patates velles kennebec 1 cabeça...
Saltat de bolets i crema de foie amb pernil ibèric
01/de novembre/2021Ingredients per a 4 persones: 640 g de bolets de temporada (rossinyols, camagrocs, moixernons...
Cabell d’àngel i codonyat, dues grans conserves dolces
22/d’octubre/2021Dos preparats dolços, que pots fer a casa, i que podràs utilitzar en molts plats, no només de...