BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Carxofes amb cloïsses

Recepta de carxofes amb cloïsses de la Mª Auxiliadora Guijarro Ingredients per a 4...

Nius d’ous de guatlla amb oli de tòfona

Ingredients per a 4 persones: 1 dotzena d’ous de guatlla 250 g de xampinyons 1 ...

Presa ibèrica rostida amb salsa de bolets i crema

Ingredients per a 4 persones: 600 g de presa ibèrica 500 g de bolets variats 1 gra ...

Tàrtar de llamàntol amb oli de bitxo i escalunya amb el suc dels caps

Ingredients per a 4 persones: 2 llamàntols vius 1 bitxo de caiena 2 escalunyes 1 ...

Pots per vestir taula i per regalar

Pren nota d’allò que necessitaràs per construir pots decoratius amb motius nadalencs. Una...

Timbal de poma caramel·litzada amb formatge de cabra i menta

Recepta de timbal de poma carame·litzada amb formatge de cabra i menta de la Mar Atencia ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.