BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Amanida de cogombre, pastanaga, remolatxa i créixens

Ingredients per a 4 persones: 2 cogombres 2 pastanagues 1 remolatxa fresca 50 g...

Amanida de tomàquet i mozzarella amb anxoves

Ingredients per a 4 persones: 4 tomàquets 2 boles de mozzarella fulles d’alfàbrega ...

Temps per a la fruita més refrescant

Amb la temporada d’estiu ens arriba la millor fruita de l’any: síndria, meló, nectarina,...

Sopa freda de meló amb iogurt grec

Ingredients per a 4 persones: ½ meló 250 g de iogurt grec sal pebre negre oli...

Pasta de full amb préssec de vinya i vainilla

Ingredients per a 4 persones: 4 préssecs de vinya 150 g de sucre 4 porcions d’una...

Combatre la calor menjant

Està molt bé engegar el ventilador i, si cal, l’aire condicionat, però la calor, a...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.