BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Formatges vells i anyencs: sabor i personalitat
10/d’octubre/2019El gust intens dels formatges vells i anyencs és degut al llarg procés de maduració que segueixen.
Formatges i vins, un maridatge perfecte
03/d’octubre/2019Tens convidats i no saps com sorprendre’ls? Avui et donem alguns consells per sorprendre’ls amb...
Recepta de bosses de fetge gras i figa
27/de setembre/2019Has provat mai de fer bosses de fetge? Avui et proposem una recepta de bosses de gras i fetge...
El món de beneficis de les llavors
27/de setembre/2019Les llavors són un pilar fonamental de la nostra dieta gràcies a la gran quantitat de nutrients...
Diferents masses per a pastissos i els seus usos
19/de setembre/2019Pa de pessic, pasta de full, pasta brisa, pasta sablé...us expliquem les diferències i usos de...
Recepta de coques de sardina
12/de setembre/2019Les coques sempre són una bona opció per a qualsevol àpat.