BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Pollastre farcit amb prunes i avellanes

Ingredients (per a 4 persones): Per al farcit: 150 g de carn picada de porc 30 g de prunes...

Pintxo de botifarra negra i formatge de cabra amb ceba caramel·litzada

Ingredients (per a 4 persones): 250 g de botifarra negra 180 g de formatge madurat de cabra...

Lluç en salsa vermella i gambes

Ingredients (per a 4 persones): 1 peça de lluç 400 g 4 cullerades de tomàquet fregit 1...

Canelons de pernil ibèric amb beixamel de formatge

Ingredients: 300 g de pernil ibèric d'una part no gaire magra 2 cebes 1 l de llet sencera 5...

Truita de patates amb ceba caramel·litzada i pernil ibèric

Ingredients: 500 g de patates 4 ous grossos 500 ml d'oli d'oliva extra verge Sal 1 ceba...

Bunyols de Pernil Ibèric i Formatge de Cabra

Ingredients: 150 g de pernil ibèric tallat a daus petits 100 g de formatge de cabra sense...

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.