BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Pollastre farcit amb prunes i avellanes
12/de desembre/2024Ingredients (per a 4 persones): Per al farcit: 150 g de carn picada de porc 30 g de prunes...
Pintxo de botifarra negra i formatge de cabra amb ceba caramel·litzada
12/de desembre/2024Ingredients (per a 4 persones): 250 g de botifarra negra 180 g de formatge madurat de cabra...
Lluç en salsa vermella i gambes
12/de desembre/2024Ingredients (per a 4 persones): 1 peça de lluç 400 g 4 cullerades de tomàquet fregit 1...
Canelons de pernil ibèric amb beixamel de formatge
01/de novembre/2024Ingredients: 300 g de pernil ibèric d'una part no gaire magra 2 cebes 1 l de llet sencera 5...
Truita de patates amb ceba caramel·litzada i pernil ibèric
01/de novembre/2024Ingredients: 500 g de patates 4 ous grossos 500 ml d'oli d'oliva extra verge Sal 1 ceba...
Bunyols de Pernil Ibèric i Formatge de Cabra
31/d’octubre/2024Ingredients: 150 g de pernil ibèric tallat a daus petits 100 g de formatge de cabra sense...