BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Bacallà amb faves i ceps
10/de març/2022Ingredients per a 4 persones 4 talls de bacallà d'uns 125/150 gr 4 tomàquets de pera 1 ceba ...
Calzone de patata i gorgonzola amb nous
07/de març/2022Ingredients per a 2 persones: 150 g de patates pelades i tallades a rodanxes 150 g de ceba...
Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets
03/de març/2022Ingredients per a 4 persones: Per al pesto de kale 10 fulles d’alfàbrega 6 fulles grans de...
La sal, un condiment imprescindible
28/de febrer/2022La sal és un dels condiments bàsics de la nostra cuina i una bona manera de potenciar el gust...
Berenar infantil
26/de febrer/2022Sorprèn els teus fills amb aquesta torrada de crema de xocolata casolana amb plàtan, maduixes i...
Aperitius per compartir
26/de febrer/2022Els canapès són una opció ideal per gaudir amb companyia. Opta per la barra d’espiga i deixa...