BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Pessic de xocolata negra sense farina
05/d’abril/2016Vols preparar un dolç ràpid i deliciós? Aquest pa de pessic de xocolata és ideal!
Viatjant per la Catalunya de Dalí
31/de març/2016Et presentem una ruta per conèixer de prop la importància que el territori va tenir per a Dalí.
Bacallà al pil pil d'olives negres
23/de març/2016Si t'agrada el bacallà, estem segurs que aquesta recepta t'encantarà!
La mona de Pasqua
22/de març/2016Quin és l'origen de la mona de Pasqua? Com han evolucionat les mones? T'ho expliquem!
“Des del primer moment em van encomanar il·lusió, dinamisme i ganes de fer la feina ben feta”
15/de març/2016La Teresa Musach forma part del departament de Vendes de Bonpreu i Esclat. Voleu conèixer-la de...
Test de brandada de bacallà amb mini cebes i espinacs
11/de març/2016Vols preparar una recepta d'allò més innovadora? Prepara aquest test de brandada de bacallà de la...