BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Pessic de xocolata negra sense farina

Vols preparar un dolç ràpid i deliciós? Aquest pa de pessic de xocolata és ideal!

Viatjant per la Catalunya de Dalí

Et presentem una ruta per conèixer de prop la importància que el territori va tenir per a Dalí.

Bacallà al pil pil d'olives negres

Si t'agrada el bacallà, estem segurs que aquesta recepta t'encantarà!

La mona de Pasqua

Quin és l'origen de la mona de Pasqua? Com han evolucionat les mones? T'ho expliquem!

“Des del primer moment em van encomanar il·lusió, dinamisme i ganes de fer la feina ben feta”

La Teresa Musach forma part del departament de Vendes de Bonpreu i Esclat. Voleu conèixer-la de...

Test de brandada de bacallà amb mini cebes i espinacs

Vols preparar una recepta d'allò més innovadora? Prepara aquest test de brandada de bacallà de la...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.