BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

La solidaritat dels ciutadans no té límits

En motiu del Gran Recapte d'Aliments, entrevistem la Carme Martínez com a voluntària del Banc...

Et toca dinar fora de casa?

Tots aquells que dineu a l'oficina, a la uni o allà on sigui... No us perdeu els millors consells...

Viatjant pel Cadí-Moixeró

Escapa't a conèixer el Cadí-Moixeró i gaudeix d'un paisatge únic i una gastronomia meravellosa.

10 trucs per triar la carn, conservar-la i cuinar-la

No et perdis els millors consells per escollir, conservar i cuinar la carn de la mà d'un...

La castanyada, una festa tradicional

Coneixes l'origen de la castanyada? Saps com es celebra en altres indrets del planeta? No et...

“Un maridatge és pura química que ens passa dins de la boca”

Entrevistem l'Èric Enguita, sommelier d'ArtCava, perquè ens expliqui més sobre els maridatges.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.