BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Nius d’ous de guatlla amb oli de tòfona

Ingredients per a 4 persones: 1 dotzena d’ous de guatlla 250 g de xampinyons 1 carbassó 1...

Presa ibèrica rostida amb salsa de bolets i crema

Ingredients per a 4 persones: 600 g de presa ibèrica 500 g de bolets variats 1 gra d’all 250...

Tàrtar de llamàntol amb oli de bitxo i escalunya amb el suc dels caps

Ingredients per a 4 persones: 2 llamàntols vius 1 bitxo de caiena 2 escalunyes 1 cullerada...

Pots per vestir taula i per regalar

Pren nota d’allò que necessitaràs per construir pots decoratius amb motius nadalencs. Una...

Timbal de poma caramel·litzada amb formatge de cabra i menta

Recepta de timbal de poma carame·litzada amb formatge de cabra i menta de la Mar Atencia ...

Així arriba l'energia verda a casa nostra

Endollar un aparell electrònic o prémer un interruptor -i que totes dues accions funcionin- són...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.