BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Com són, com hem de triar i com podem cuinar el peix blau
12/de desembre/2019El peix blau es caracteritza per tenir entre un 5% i un 11% de greix (omegues), justament és...
Recepta de cruixent de plàtan
05/de desembre/2019Recepta de cruixent de plàtan, ingredients per a 4 persones: 6 fulls de pasta brick 6...
Recepta de conill a la cassola amb cervesa
22/de novembre/2019Recepta de conill a la cassola amb cervesa, ingredients per a 4 persones: 1 conill a...
Recepta de rotlles de llenguado farcits de gamba llagostinera
21/de novembre/2019Recepta de rotlles de llenguado farcits de gamba llagostinera, ingredients per a 4...
Aprenem a fer servir el forn
15/de novembre/2019S’apropen les festes i els àpats de Nadal. Descobreix totes les opcions que t’ofereix la cuina al...
Recepta de paté de llenties vermelles amb sardines
15/de novembre/2019Recepta de paté de llenties vermelles amb sardines, ingredients per a 4 persones: 1...