BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Tronc de Nadal de vainilla, gerds i caramel
18/de desembre/2021Per a la planxa de pa de pessic: 50gr d'ou (1) 35gr sucre 35gr de farina fluixa...
Viu el Nadal amb Bonpreu i Esclat
13/de desembre/2021Als nostres establiments Bonpreu i Esclat trobaràs tot el que et cal per preparar els àpats de...
Mossos de vieira amb maionesa de safrà i ous de salmó
04/de desembre/2021Ingredients per a 4 persones: 12 vieires petites (petxines variades) 1 llimona 1 llima 50...
Cuixes d’ànec al forn amb salsa de nabius vermells i chutney de pera
04/de desembre/2021Ingredients per a 4 persones: 8 cuixes d’ànec Salsa de nabius vermells 200 g de nabius...
Pollastre farcit amb verdures i foie-gras
04/de desembre/2021Ingredients per a 4 persones: 1 pollastre sencer desossat per farcir 100 g de foie-gras...
Snack de moniato i foie-gras d'ànec amb gelatina de vi dolç i pinyons
04/de desembre/2021Ingredients per a 4 persones: 100 g de foie-gras semicuit d’ànec 150 ml de nata líquida 35%...