BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Carpacció de carbassó, pinyons i formatge de cabra
03/de juliol/2024Ingredients per a 4 persones 3 carbassons 100 g de formatge de cabra 20 g de pinyons 50 ml...
Els 5 punts de cocció de la carn
03/de juliol/2024A grans trets, es considera que hi ha 5 punts de cocció. Te’ls expliquem breument a continuació: ...
Els millors talls de la carn
24/de juny/2024Tota la carn que t’oferim és de màxima qualitat, però, a més, tenim una gran varietat d’animals i...
Nectarines a la planxa amb mel i iogurt
18/de juny/2024Ingredients per a 4 persones 4 nectarines mitjanes 200 g de iogurt grec 3 cullerades de mel...
Paté d'albergínies escalivades
01/de juny/2024Ingredients per a 4 persones 3 albergínies grosses escalivades i pelades 1 gra d'all picat 2...
Cloïsses a la marinera
28/de maig/2024Ingredients per a 4 persones 1,5 kg de cloïsses fresques 1 ceba 2 grans d'all picats 100 ml...