BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Faves a la catalana amb botifarra negra

Ingredients per a 1 persona: 400 g de faves pelades. 4 botifarres negres. 1 ceba. 2 grans...

Guisat de sípia amb pèsols

Ingredients: 800 g de sípies. 300 g de pèsols. 1 ceba picada. 2 tomàquets. 3 grans d'all. ...

Pasta amb pesto basilic i carxofes

Ingredients per a 4 persones: Pasta Rigatoni (400 grams). Carxofes (400 grams, netes i...

Tornem a ser els millors supermercats de l'any

La satisfacció global de Compra Maestra de gener de 2024 de l'Organització de Consumidors i...

Guia per aprofitar les sobres de menjar

T'has preguntat mai com convertir les sobres de menjar en delicioses receptes per emportar i...

10 trucs per triar la carn, conservar-la i cuinar-la

No et perdis els millors consells per escollir, conservar i cuinar la carn de la mà d'un...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.