BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Flam de carbassa

Ingredients per a 8 persones: 1 kg de polpa de carbassa 800 ml d’aigua 250 ml de nata líquida...

Gaspatxo de síndria

Ingredients per a 4 persones: 500 g de síndria 3 tomàquets madurs 1/2  ceba petita 1/4  de...

Hamburguesa de salmó

Ingredients per a 4 persones: 500 g de salmó fresc 1/2 porro (la part blanca) 1/2 ceba 1...

Mousse de pera

Ingredients 4 persones: 200 ml de nata per muntar 50 g de sucre 350 ml de suc de pera 4 fulles...

Un bon pa, l'aliment imprescindible

Per esmorzar, per dinar, per berenar o per sopar; en forma de barra, rodó, de motlle o de...

Tomàquet farcit de taboulé i formatge Il·lusió

Ingredients: 250g de bulgur o cous-cous 4 tomàquets 2 albergínies 1 ceba tendra 30 panses de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.