BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Encara no coneixes les clementines de les Terres de l'Ebre?

A Bonpreu i Esclat apostem per la qualitat d'aquests cítrics ebrencs amb Indicació Geogràfica...

Crema de llamàntol

Aprèn a preparar aquesta crema de llamàntol i sorprèn tots els teus convidats en aquests àpats...

Idees d'entrants nadalencs

Per anar fent boca... Què et semblen aquests aperitius de Nadal? Te'n lleparàs els dits!

Formatges Montbrú: "Recollim la llet a la tarda i la treballem a la nit per vendre el mateix dia aquell formatge"

Encara no coneixes els formatges Km0 de Montbrú? Descobreix-los!

Entreguem els premis del 21è concurs de dibuix d'Esclat

L'acte va tenir lloc al Zoo de Barcelona i van ser convidats els 387 guanyadors/es dels Esclat...

Bon Preu rep el premi Aster a la millor trajectòria empresarial

L'escola de negocis ESIC reconeix el model de negoci dels supemercats Bonpreu i Esclat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.