BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Mossos de vieira amb maionesa de safrà i ous de salmó
04/de desembre/2021Ingredients per a 4 persones: 12 vieires petites (petxines variades) 1 llimona 1 llima 50...
Cuixes d’ànec al forn amb salsa de nabius vermells i chutney de pera
04/de desembre/2021Ingredients per a 4 persones: 8 cuixes d’ànec Salsa de nabius vermells 200 g de nabius...
Pollastre farcit amb verdures i foie-gras
04/de desembre/2021Ingredients per a 4 persones: 1 pollastre sencer desossat per farcir 100 g de foie-gras...
Snack de moniato i foie-gras d'ànec amb gelatina de vi dolç i pinyons
04/de desembre/2021Ingredients per a 4 persones: 100 g de foie-gras semicuit d’ànec 150 ml de nata líquida 35%...
El xató: l'amanida catalana de l'hivern
30/de novembre/2021T’expliquem tot el que sempre has volgut saber d’aquesta recepta i que mai t’avies atrevit a...
Croquetes de gamba
19/de novembre/2021Ingredients per a 30 croquetes: oli d'oliva verge extra salsa rosa Per a la massa: 400 g de...