BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Costelles de porc amb salsa de castanya i vermut
01/d’octubre/2024Ingredients: 8 costelles de porc 200 g de castanyes pelades 200 ml de vermut vermell 200...
Caldereta de peix amb gambes, bolets i pomes
01/d’octubre/2024Ingredients: 800 g de peix variat per a caldereta (rap, lluerna, morralla, etc.) 200 g de...
Púding casolà de poma
02/de setembre/2024Ingredients per a 4 persones: 2 cullerades de mantega 3 pomes 3 tasses de nata líquida 4...
Fajitas de vedella amb pebrots
02/de setembre/2024Ingredients per a 4 persones: 400 g de bistec de vedella 1 cullerada d'oli d'oliva verge...
Calamars amb vi i ceba
02/de setembre/2024Ingredients per a 4 persones: 400 g de calamars nets 4 cebes 1 cabeça d'alls sencera 1 got...
Figues al forn amb taronja i avellanes
26/d’agost/2024Ingredients: 8 figues 3 cullerades de suc de taronja 2 cullerades de mel transparent 20 g...