BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Empedrat de cigrons i fonoll

Ingredients per a 4 persones: • 500 g de cigrons petits cuits • 1 bulb de fonoll • 250 g de...

Xató del Vendrell

Ingredients per a 4 persones: Per a la salsa: 100g d’ametlles 80g d’avellanes 1 nyora...

Claus per a una bona calçotada

Aquesta tradicional festa gastronòmica catalana és senzilla però requereix dels millors...

Rissoto amb bolets i espàrrecs

Ingredients per a 4 persones: 1 all 1 ceba 70 g de formatge parmesà 40 g de mantega 1...

Rap a l'all cremat

Ingredients per a 4 persones: Per a la salsa: 750 ml de fumet de peix 4 grans d’all laminats...

Ous en "cocotte" amb bacon fumat

Ingredients per a 4 persones: 4 ous 75 g de bacon fumat tallat en llardons 20 cl de nata per...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.