BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Diferents masses per a pastissos i els seus usos

Pa de pessic, pasta de full, pasta brisa, pasta sablé...us expliquem les diferències i usos de...

Coques de sardina

Les coques sempre són una bona opció per a qualsevol àpat.

Pastís de xocolata amb figues

Si t’agraden les postres, aquestes segur que t’encantaran!

El millor berenar per sortir de l’escola amb tota l’energia

Consells per preparar un berenar equilibrat perquè els vostres fills carreguin les piles després...

Llegums, tradició i salut al plat

Els llegums són la base de moltes receptes tradicionals i un ingredient que no pot faltar en una...

Amanida de llenties amb espinacs

Les amanides sempre són una bona opció, les pots combinar amb infinitat d’ingredients i són...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.