BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Tot el que has de saber del bacallà, el rei de la Quaresma

És un dels peixos més consumits al nostre país, especialment per Quaresma i Setmana...

Bunyols de vent

Abans que arribi el dia de la mona amb tota la seva dolçor, els bunyols de vent ens han...

CARXOFES SALTADES AMB OU ESCUMAT I PERNIL

Ingredients per a 2 persones: Per a l’oli d’all i julivert (d’aquí te'n sobrarà per a...

Sandvitx 'cubanito' 

Res millor que assaborir un bon entrepà mentre gaudeixes d'una pel·lícula assegut al sofà. Amb...

Com has de rentar els aliments frescos?

Els productes frescos que compres reuneixen totes les garanties d’higiene i seguretat...

Piruletes de mil colors i sabors

Les piruletes, tot i que sobretot són dolces, també les podeu fer en versió salada, com aquestes...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.