BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Entrades amb Blog Menja bé times .

Bolets escabetxats amb amanida

Aprofitem els darrers bolets de temporada per preparar aquesta fantàstica recepta!

Canelons de Sant Esteve amb panses i pinyons

La tradició marca menjar canelons per Sant Esteve, què et sembla la nostra recepta?

Bombons de foie arrebossat de cacauet i confitura de taronja amargant

Anima't a preparar aquest aperitiu ideal per als àpats de Nadal!

Llamàntol glacejat

Ara que s'acosta el Nadal, t'expliquem una recepta de llamàntol, fàcil alhora que sofisticada.

Patates braves de moniato

La tardor és temps de moniatos i nosaltres t'expliquem una recepta d'allò més innovadora!

Les 3 diferències entre la data de caducitat i la de consum preferent

Coneixes les diferències entre la data de caducitat i la de consum preferent? T'ho expliquem!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.