BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Entrades amb Blog Menja bé times .

Maridatge d'entrecot de vedella amb os de l'Era i Franziskaner DUNKEL

La carn i la cervesa formen una parella ideal. T'expliquem una deliciosa combinació que de ben...

Decàleg de l'alimentació saludable

En aquest post, t'expliquem 10 recomanacions per seguir una alimentació sana i equilibrada. No...

Raviolis de peus de porc amb ceps, llagostins i cotna de bacallà

Gaudiu d'aquesta recepta d'OsonaCuina que combina tradició i innovació!

Arròs de gambes i botifarra negra

No et perdis aquesta videorecepta d'arròs de gambes i botifarra negra, per llepar-se'n els dits!

Què indica el codi imprès a la closca dels ous?

Tots els ous frescos han d'incloure un codi imprès sobre la closca. Saps què indica? T'ho expliquem!

Amanida de popets, pèsols i faves

Et presentem el col·lectiu de Cuina Vallès amb aquesta recepta d'amanida de popets, pèsols i faves.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.