BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Magret d’ànec amb taronja i gingebre

Recepta de magret d'ànec amb taronja i gingebre

Productes ecològics i biodinàmics

Els productes ecològics cada vegada tenen més importància. Però saps realment què significa que...

Formatges vells i anyencs: sabor i personalitat

El gust intens dels formatges vells i anyencs és degut al llarg procés de maduració que segueixen.

Formatges i vins, un maridatge perfecte

Tens convidats i no saps com sorprendre’ls? Avui et donem alguns consells per sorprendre’ls amb...

Bosses de fetge gras i figa

Has provat mai de fer bosses de fetge? Avui et proposem una recepta de bosses de gras i fetge...

El món de beneficis de les llavors

Les llavors són un pilar fonamental de la nostra dieta gràcies a la gran quantitat de nutrients...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.