Responsive Image

L'Arrodoniment Solidari de Bonpreu i Esclat i Worldcoo

L'Arrodoniment Solidari és una iniciativa de Bonpreu i Esclat, juntament amb Worldcoo, que permet als clients i clientes dels establiments Bonpreu i Esclat, arrodonir la seva compra en benefici de causes socials. Aquesta iniciativa permet, de forma voluntària, arrodonir l'import de les compres realitzades amb targeta de crèdit o dèbit i realitzar microdonacions per col·laborar amb diferents entitats socials cada mes.

Responsive Image
Responsive Image

En totes les compres superiors a 5€ realitzades amb targeta de crèdit o dèbit, abans de confirmar el pagament, el datàfon oferirà automàticament la possibilitat d’arrodonir la quantitat total de l’import de la compra, amb una donació mínima de 0.10€. L’import proposat de la donació dependrà de l’import total. Si el total de la compra és d’entre 5€ i 100€, es proposarà arrodonir fins a la següent fracció de 0.10€. Si el total de la compra és superior a 100€, es proposarà arrodonir fins a la següent fracció de 0.50€.
Responsive Image

Des de Bonpreu i Esclat, juntament amb Worldcoo, vetllem perquè les donacions i la comunicació siguin el més eficaç i transparents possibles. Per aquest motiu, els donatius poden fer-se únicament amb targeta bancària i, en el moment de realitzar la donació Worldcoo els destina directament a l'entitat beneficiària d'aquell mes, sense passar per altres intermediaris i sense comissions d'entitats bancàries.

Aquest abril, arrodoneix la teva compra i col·labora 

Durant el mes d'abril, pots arrodonir la teva compra realitzada als nostres establiments Bonpreu i Esclat i col·laborar amb Intress, per protegir la infància millorant la vida de nens i nenes. Aquests donatius aniran destinats a atendre infants en risc, normalitzar la seva vida amb professionals, oferir activitats recreatives i esportives i contrarestar la negligència amb coneixement.
Responsive Image

L'Arrodoniment Solidari de l'any 2023

Aquest passat 2023, els clients i clientes de Bonpreu i Esclat van realitzar més de 3 milions de donacions que han fet possible recaptar 443.185 €  d'import net per a 13 projectes d’entitats socials de Catalunya, a través de l’Arrodoniment Solidari de Bonpreu i Esclat i Worldcoo. Cada mes, els imports recaptats es van destinar a un projecte d’una entitat social diferent.

Certificat de donació

Si has realitzat una donació a través de l'Arrodoniment Solidari de Bonpreu i Esclat i Worldcoo i, vols sol·licitar el teu certificat, demana'l aquí:
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.