Responsive Image

L'Arrodoniment Solidari de Bonpreu i Esclat i Worldcoo

L'Arrodoniment Solidari és una iniciativa de Bonpreu i Esclat, juntament amb Worldcoo, que permet als clients i clientes dels establiments Bonpreu i Esclat, arrodonir la seva compra en benefici de causes socials. Aquesta iniciativa permet, de forma voluntària, arrodonir l'import de les compres realitzades amb targeta de crèdit o dèbit i realitzar microdonacions per col·laborar amb diferents entitats socials cada mes.

Responsive Image
Responsive Image

En totes les compres superiors a 5€ realitzades amb targeta de crèdit o dèbit, abans de confirmar el pagament, el datàfon oferirà automàticament la possibilitat d’arrodonir la quantitat total de l’import de la compra, amb una donació mínima de 0.10€. L’import proposat de la donació dependrà de l’import total. Si el total de la compra és d’entre 5€ i 100€, es proposarà arrodonir fins a la següent fracció de 0.10€. Si el total de la compra és superior a 100€, es proposarà arrodonir fins a la següent fracció de 0.50€.
Responsive Image

Des de Bonpreu i Esclat, juntament amb Worldcoo, vetllem perquè les donacions i la comunicació siguin el més eficaç i transparents possibles. Per aquest motiu, els donatius poden fer-se únicament amb targeta bancària i, en el moment de realitzar la donació Worldcoo els destina directament a l'entitat beneficiària d'aquell mes, sense passar per altres intermediaris i sense comissions d'entitats bancàries.

Aquest mes de maig, arrodoneix la teva compra i col·labora 

Durant el mes de maig, pots arrodonir la teva compra realitzada als nostres establiments Bonpreu i Esclat i col·laborar amb la discapacitat intel·lectual.
Responsive Image

Fundació Aspros

Les teves donacions, permetran reformar tres pisos per convertir-los en sis habitatges adaptats a les persones amb discapacitat i a les seves necessitats.
 
Pots arrodonir la teva compra i col·laborar per la Fundació Aspros en els establiments Bonpreu i Esclat de la província de Girona i de les comarques de l'Alt Penedès, Anoia, Bages, Berguedà, Maresme, Osona, Vallés Oriental i Vallès Occidental.
Responsive Image

Fundació Vimar

Les teves donacions, permetran construir una residència per a persones amb discapacitat intel·lectual que inclogui també un centre de dia.

Pots arrodonir la teva compra i col·laborar per la Fundació Vimar en els establiments Bonpreu i Esclat de la província de Tarragona i Lleida i de les comarques del Baix Llobregat, Barcelonès i Garraf.

Projectes finançats aquest 2022

Responsive Image

Gener

54.222,57 € aconseguits
315.703 donacions

Responsive Image

Febrer

51.819,85 € aconseguits
300.857 donacions

Responsive Image

Març - Abril

125.191,17 € aconseguits
721.278 donacions

L'Arrodoniment Solidari de l'any 2021

Aquest passat 2021, els clients i clientes de Bonpreu i Esclat van realitzar més de 3 milions de donacions que han fet possible recaptar 566.436,82 €  per a 11 projectes d’entitats socials de Catalunya, a través de l’Arrodoniment Solidari de Bonpreu i Esclat i Worldcoo. Cada mes, els imports recaptats es van destinar a un projecte d’una entitat social diferent.

Certificat de donació

Si has realitzat una donació a través de l'Arrodoniment Solidari de Bonpreu i Esclat i Worldcoo i, vols sol·licitar el teu certificat, demana'l aquí:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.