
Les Claus de l'Alimentació són un cicle de tres xerrades presencials organitzades per Bonpreu i Esclat i presentades per la periodista Xantal Llavina, per posar sobre la taula aquelles tendències que marquen el present i el futur del que mengem. Juntament amb la participació de professionals del sector, traslladem informació de qualitat, neutral i contrastada sobre diferents productes.
SESSIÓ 1 - Proteïna animal i vegetal: qüestió d'equilibri
Amb la participació de Marc Coloma (Heura), Jordi Barri (Flax&Kale), Jaume Planella (Noel) i Joan Sabartés (Bonpreu i Esclat).
SESSIÓ 2 - Veritats i mites sobre la llet de vaca i les begudes vegetals
Amb la participació d'Anna Rovira (Liquats), Gabriel Mariscal (Llet Nostra), Josep Sucarrats (Arrels) i Neus Roca (Bonpreu i Esclat).
SESSIÓ 3 - Els mètodes de cultiu del present i del futur
Amb la participació de Jordi Balari (Cooperativa social MANS), Josep Ferrer (Cooperativa Conca de la Tordera), Maite Ros (Consell Català de la Producció Integrada), Joaquim Bas (Groots) i Joan Sabartés (Bonpreu i Esclat).