Responsive Image
Tornen Les Claus de l'Alimentació, un cicle de tres xerrades presencials organitzades per Bonpreu i Esclat, per posar sobre la taula aquelles tendències que marquen el present i el futur del que mengem. Comptarem amb la participació de professionals del sector per traslladar-vos informació de qualitat, neutral i contrastada sobre diferents productes. Aquestes tres jornades gratuïtes seran conduïdes per la coneguda periodista catalana Xantal Llavina i es realitzara a la Fàbrica Moritz de Barcelona.
 

SESSIÓ 3 - Els mètodes de cultiu del present i del futur

Hi ha diferències nutricionals entre els aliments procedents de cultius ecològics, de producció integrada i d’agricultura convencional? Què garanteixen les certificacions vinculades a les diferents produccions? Donem resposta a totes les inquietuds en la tercera jornada de Les Claus de l’Alimentació: Els mètodes de cultiu del present i del futur

Quan i on? El pròxim 28 de novembre, a les 18 h, a la Fàbrica Moritz Barcelona

Responsive Image

Coneix els participants!

Responsive Image

Director de la Cooperativa social MANS, que transforma i comercialitza fruita i verdura ecològica, generant llocs de treball per a persones en situacions laborals, socials i econòmiques vulnerables.

Cooperativa social MANS
Responsive Image

Gerent de la Cooperativa Conca de la Tordera, una cooperativa amb més de 115 d’història que dona suport als pagesos de la conca del riu Tordera, dinamitzant el poble i l’entorn i amb l’objectiu de preservar la tradició agrícola del territori.

Conca de la Tordera
Responsive Image

Tècnica del Consell Català de la Producció Integrada, una corporació de dret públic que promou un sistema agrari de producció d’aliments de qualitat frescos, prioritzant la utilització de recursos per assegurar una agricultura i ramaderia sostenibles.

Producció Integrada
Responsive Image

Cofundador de Groots, empresa d’agricultura vertical més gran d’Espanya que aposta per una agricultura eficient en consums, evitant el malbaratament alimentari i garantint el valor nutricional dels productes.
Groots
Responsive Image

Director d’Operacions de Bonpreu i Esclat, empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb els ciutadans i el territori que compta amb els supermercats Bonpreu i Esclat, BonpreuEsclat online, les benzineres EsclatOil i la comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia.
Bonpreu i Esclat

Et vas perdre les anteriors jornades de Les Claus de l'Alimentació?

"Proteïna animal i vegetal: Qüestió d'equilibri" amb la participació de Marc Coloma (Heura), Jordi Barri (Flax&Kale), Jaume Planella (Noel) i Joan Sabartés (Bonpreu i Esclat).
"Veritats i mites sobre la llet de vaca i les begudes vegetals" amb la participació d'Anna Rovira (Liquats), Gabriel Mariscal (Llet Nostra), Josep Sucarrats (Arrels) i Neus Roca (Bonpreu i Esclat).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.