Molt nutritiu i versàtil, és perfecte per prendre’l sol a qualsevol hora i l’ingredient imprescindible de moltes receptes. A més, n’hi ha per a tots els gustos. Suaus o de sabor intens, tous o de consistència ferma, a Bonpreu i Esclat hi ha el formatge ideal per assaborir en cada moment. Hi trobaràs peces senceres o tallades, llescades a punt per consumirles… Els nostres xarcuters i xarcuteres t’assessoraran perquè puguis gaudir al màxim de les seves qualitats.
Articles recomenats de formatges a Bonpreu i Esclat
Oferir un bon assortiment de formatges és una opció que mai no falla quan tenim convidats. Pots servir una fusta abans dels plats principals o oferir-la per postres, com a colofó de l’àpat. Per triomfar, els experts recomanen incloure-hi 5 o 6 varietats. En el moment de fer la tria dels formatges, pots escollir-los en funció de criteris com el tipus de llet amb què s’han elaborat o el procés de maduració. En aquest cas, és preferible seguir un ordre de degustació, de més suau a més fort. També pots optar per una fusta temàtica: només de formatges artesans, amb varietats de diferents països…
Una gran varietat de formatges
A Bonpreu i Esclat ens encanten i, per això, t'oferim un ampli ventall. Segur que hi trobaràs l’opció ideal per a cada ocasió. Gaudeix-ne!:
Formatges frescos i tendres
De textura tova, cremosa i delicada,
són perfectes per a tota la família.
Formatges semicurats i curats
La maduració es fa en condicions òptimes de
temperatura, ventilació i humitat.
Formatges vells i anyencs
Ideals per als amants dels formatges de gust intens,
plens de matisos, que duren a la boca.
La llet marca la diferència
El tipus de llet emprada en l’elaboració (vaca, ovella, cabra…) determina, en gran part, el sabor que ens ofereix cada formatge. En general, al nostre país la més utilitzada és la llet de vaca, que sol donar com a resultat formatges cremosos, lleugers i de gust suau, amb matisos diferents. La d’ovella, més rica en greixos i en proteïnes, atorga un toc intens més rústic. La de cabra presenta un gust fort amb un punt picant o àcid molt característic.
Molts formatges inclouen entre els ingredients una mescla de diferents llets. En funció de la proporció de cada una, el sabor final de la peça és més o menys intens.
La millor manera de conservar el formatge
En general, el formatge necessita una temperatura d’entre 4 i 12 ºC per conservar tot elsabor i les propietats organolèptiques.
Si la teva nevera no disposa d’un compartiment específic, el millorvés que el deixis al calaix de les verdures.
En el cas del formatge fresc, com que necessita menys temperatura, és preferible conservar-lo a la part superior de la nevera.
Els més suaus normalment es conserven millor si els deixem a l’embolcall original (sol ser una caixeta de fusta o de cartró).
Abans d’assaborir-lo (a excepció del fresc), deixa temperar el formatge una estona forade la nevera.
Formatges: Per assaborir-los i ...gaudir-ne
Entre l’ampli assortiment de formatges que t’ofereix Bonpreu i Esclat, hi ha una gran varietat de propostes elaborades amb cura per formatgers i artesans del nostre territori. Suaus, de sabor intens, tous, ferms…; són aliments plens de sabor que faran les delícies dels amants del bon formatge.!
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.