El peix que t’oferim a les peixateries de Bonpreu i Esclat és de primera qualitat i és que cada dia servim els productes més frescos de les nostres costes i d’altres orígens de reconeguda excel·lència.
Peix de les llotges catalanes
Donem prioritat al producte de proximitat, i les nostres peixateries no en són una excepció. Hi trobaràs peix i marisc que ha estat capturat poques hores abans a les nostres costes i prové de les llotges del litoral català. Ens arriba a la tarda, directament de les llotges més properes i en destaquem, quan és la temporada, la gamba de Palamós, el musclo i l’ostra del Delta de l’Ebre i la galera de Sant Carles de la Ràpita.
Professionals que coneixen l'ofici
És molt important saber preparar bé el peix per cuinar-lo. Cal un gran coneixement del producte, una formació específica i una experiència al darrere del taulell. Et garantim que totes les persones que hi ha a les nostres peixateries estan preparades per servir-te el peix exactament com tu el demanis.
Forn de cocció de peix i marisc
A moltes de les nostres peixateries també oferim un innovador servei de cocció del peix i el marisc. El sistema és simple: tu selecciones el peix que vols i te’l cuinarem en pocs minuts en el nostre forn de cocció que només utilitzem per cuinar peix. El resultat és que pots venir a la peixateria i no t’emportes només peix, sinó un plat cuinat deliciós. Però això no és tot! En algunes de les nostres peixateries amb taulell també t’oferim pop cuinat a diari.