PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

 Els clients de Bonpreu i Esclat donen 64.716€ € a la Fundación Vicente Ferrer

08/de setembre/2020
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu i s’han realitzat 368.455 donacions.
  • L’import va destinat a la Fundación Vicente Ferrer amb l’objectiu de facilitar un habitatge digne a famílies desfavorides del poble de Chandrapalli, al sud de l’Índia.
  • Des del febrer de 2019, Bon Preu ha col·laborat amb més de 16 associacions i s’ha recaptat més d’1,2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària. 

Aquest passat mes d’agost, els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat 368.455 donacions que han fet possible recaptar 64.716€ per a la Fundación Vicente Ferrer a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

L’import recaptat va destinat a la Fundación Vicente Ferrer, qui promou el dret d’un habitatge digne com un dels pilars del seu projecte, en les àrees rurals del sud de l’Índia.

L’objectiu d’aquest projecte se centra, concretament en la construcció de cases en condicions de salubritat i higiene òptimes per a les famílies més desfavorides de Chandrapalli, fomentar el sentiment de pertinença a la comunitat per a un desenvolupament comú i sostenible, aconseguir una disminució de malalties relacionades amb la sobreocupació i la insalubritat dels habitatges de la població i empoderar les dones dins de la societat índia.

 Per acabar amb la pobresa, La Fundación Vicente Ferrer defensa que el primer pas és disposar d’habitatges que aportin seguretat i dignitat a la població empobrida i garantir el seu accés a l’aigua potable i al sanejament. Moltes famílies de les comunitats desfavorides d’Andhra Pradesh i Telangana, al sud de l’Índia, viuen en cases precàries que no reuneixen les mínimes condicions d’habitabilitat ni higiene.

Avui, davant d’aquesta pandèmia per la COVID-19, aquests habitatges han permès  a la població complir amb el confinament decretat a tot el país en millors condicions, reduint així l’impacte de la pandèmia en la salut de milers de persones.

L’aportació a aquesta causa beneficiarà a més de 100 persones i ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

 

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més d’1 milió d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC i IrsiCaixa.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Aquest mes de setembre, l’entitat a qui anirà destinat l’import recaptat a través de l’Arrodoniment Solidari és Alzheimer Catalunya Fundació i el seu projecte es centra en millorar la qualitat de vida de les persones malaltes i del seu entorn més immediat, especialment de les persones cuidadores.

 

Sobre Worldcoo

Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

La companyia aposta per la innovació, el compromís social i la total transparència dels projectes amb els que col·labora.  Des de la seva creació, ha finançat més de 440 projectes, gràcies a les més de deu milions de donacions que s’han realitzat des de 35 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europa per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.