PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

1a Edició del Concurs de Projectes socials fruit de l’acord entre Bon Preu i l’Ajuntament de Balenyà

26/de juny/2017

Bon Preu i el consistori han signat un acord de col·laboració per crear un concurs per finançar projectes que millorin la qualitat de vida dels veïns

D’aquesta manera, Bon Preu, que té la seva seu logística a Balenyà i on ocupa de forma directa a 475 persones, referma el seu compromís amb el municipi, amb qui col·labora des de l’any 2012 amb diferents projectes en benefici de la comunitat. Ara, amb la finalitat d’estimular i enfortir el teixit associatiu de Balenyà, Bon Preu i el consistori signen un nou acord amb la l’objectiu de promoure projectes que millorin la qualitat de vida dels seus veïns. 

Mitjançant aquest acord de col·laboració es convoca un concurs de projectes que contribueixin a la dinamització de les activitats socials i/o culturals de les associacions del municipi, a la millora del patrimoni cultural, històric, arquitectònic i natural, i a la millora de la qualitat de vida dels veïns. 

A la convocatòria del concurs hi podran optar les entitats i associacions sense afany de lucre del municipi de Balenyà. Les propostes, que es podran presentar fins al 23 de juliol de 2017, seran avaluades per un jurat composat per diferents representants de Bon Preu i de l’Ajuntament de Balenyà amb criteris que tinguin en compte l’impacte social i la seva sostenibilitat.

El concurs atorgarà de 50.000 euros a un màxim de 3 projectes que puguin tenir rellevància per al municipi. El projecte o projectes guardonats es comunicaran al mes d’agost, coincidint amb la Festa Major de Sant Bartomeu 2017.

Amb aquest concurs, Bon Preu segueix apostant pel territori i la seva gent. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.