PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 48.074€ a la Vall d’Hebron Institut de Recerca

09/de maig/2023
  • La recaptació s’ha portat terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes d’abril i s’han realitzat 289 donacions en total.
  • L’import va destinat a la Vall d’Hebron Institut de Recerca, concretament a un projecte de recerca en malalties cardíaques infantils. L’objectiu del projecte és estudiar la presència de trastorns del neurodesenvolupament en els nens amb malalties cardíaques per a poder identificar factors de risc responsables de l’aparició d’alteracions.
  • Aquest mes de maig les donacions aniran destinades al Projecte Home Catalunya, concretament al Projecte Jove, un programa de prevenció que s’adreça als joves i adolescents, així com a les seves famílies. L’objectiu és motivar-los a evitar o reduir el consum de substàncies, l’ús abusiu de pantalles o altres conductes de risc, així com l’entorn que s’hi associa, acompanyant-los en un procés d’autoconeixement personal orientat cap a una construcció sòlida i autònoma de la personalitat.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 15 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

El mes d’abril els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 270.289 donacions que han fet possible aconseguir 48.074€ per a la Vall d’Hebron Institut de Recerca a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

L’import aconseguit es destinarà a la Vall d’Hebron Institut de Recerca, concretament a un projecte de recerca en malalties cardíaques infantils. L’objectiu del projecte és estudiar la presència de trastorns del neurodesenvolupament en els nens amb malalties cardíaques per a poder identificar factors de risc responsables de l’aparició d’alteracions.

Els beneficiaris seran aquells nens i nenes que neixen amb cardiopaties congènites, així com també, de manera indirecte, les seves famílies.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest maig les donacions aniran destinades al Projecte Home Catalunya, concretament al Projecte Jove, un programa de prevenció que s’adreça als joves i adolescents, així com a les seves famílies. L’objectiu és motivar-los a evitar o reduir el consum de substàncies, l’ús abusiu de pantalles o altres conductes de risc, així com l’entorn que s’hi associa, acompanyant-los en un procés d’autoconeixement personal orientat cap a una construcció sòlida i autònoma de la personalitat.

 Els beneficiaris seran joves i adolescents de 13 a 23 anys, així com també les seves famílies.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 15 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Submon, Aspros, Vimar, la Creu Roja, Fundació A. Bosch, Plataforma per la Llengua, Arrels Fundació, Aprenem Autisme, Salut Mental Catalunya, Nexe Fundació, Formació i Treball, Fundisoc, Associació Selvans, Fundació Jubert Figueres i Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.


Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 700 projectes, gràcies a les més de cinquanta vuit milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europea per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.