PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 62.261,91€a l’Associació d’infants amb problemes de cor

17/de juny/2019
  • La tercera entitat beneficiaria de l’arrodoniment solidari ha estat l’Associació d’infants amb problemes de cor (AACIC), s’han realitzat un total de 373.130 donacions que han permès recaptar un total de 62.261,91€

 

  • Des del passat mes de febrer als establiments Bonpreu i Esclat hi ha l’opció d’arrodonir l’import de les compres realitzades amb targeta i realitzar microdonacions per col·laborar amb causes socials

 

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Després de la col·laboració amb El Casal dels Infants i la Fundació Oncolliga, la tercera entitat beneficiària ha estat l’Associació d’infants amb problemes e cor (AACIC). Durant el mes maig els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat un total de 373.130 donacions que han fet possible recaptar 62.261,91€. Aquest import es destinarà a l’atenció a infants amb cardiopaties i a les seves famílies.

 

Aquest mes de juny les donacions van destinades a Save the Children, amb el projecte:“Campaments d’estiu per a nens i nenes en risc d’exclusió social”. A través d’aquest projecte, els clients de Bonpreu i Esclat col·laboren per tal d’afavorir la inclusió social delsnens i nenes en situació de vulnerabilitat, així com millorar el seu rendiment acadèmic.Durant els propers mesos el Grup Bon Preu col·laborarà amb entitats com: Fundació Impulsa, Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, Fundació Amics de la Gent Gran, entre d’altres.

 

Bon Preu ha llançat la iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es podrà fer seguiment de l’estat dels projectes. Tanmateix, els clients rebran un codi de donació que es facilitarà junt amb el tiquet de compra que els permetrà realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu. Actualment el Grup col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments que no són aptes comercialment, i en canvi, són perfectament consumibles (mal aspecte visual, caducitats properes...etc.). Més del 96% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socialsd’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc.

 

Bon Preu és una empresa plenament arrelada al territori on desenvolupa la seva activitat. Per això, contínuament vetlla pel bé comú de la societat establint vincles de cooperació i col·laboració amb diferents entitats solidàries. El compromís del Grup Bon Preu és mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la seva activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.