PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Jordi Roca i Peralada Mas Marcè presenten el nou recuit amb guaiaba i dolç de llet d’ovella

03/de novembre/2025
  • Les postres inspirades en l’icònic Postre Làctic del petit dels Roca ja estan disponibles als supermercats Bonpreu i Esclat i a la Rocambolesc Bikineria i al Bar Cacao (Girona), de Jordi Roca

A partir d’avui, ja es pot comprar el nou “Recuit amb Guaiaba i Dolç de Llet d’Ovella”, una creació conjunta de Jordi Roca i Peralada Mas Marcè, als supermercats Bonpreu i Esclat i a la Rocambolesc Bikineria i al Bar Cacao (Girona), de Jordi Roca. Aquestes postres neixen com una reinterpretació accessible del reconegut Postre Làctic, una de les creacions més emblemàtiques del ‘postrer’ d’El Celler de Can Roca, elaborada originalment a partir de llet d’ovella i inspirada en els sabors de la infància.

Les postres es poden trobar ja als supermercats Bonpreu i Esclat. L'ensenya catalana, que dona suport al territori i als productes de KM0, torna a apostar per oferir als seus lineals un producte de territori que garanteix la continuïtat del sector làctic a Catalunya. També esta disponible a la Rocambolesc Bikineria i al Bar Cacao (Girona), de Jordi Roca. Pròximament, també estaran disponibles en altres cadenes de distribució i a botigues especialitzades.

Després de gairebé dues dècades de col·laboració entre Roca i Mas Marcè, aquest nou projecte representa un pas més en la voluntat de portar l’essència d’El Celler a un públic més ampli. El resultat és una combinació equilibrada entre la suavitat del recuit, la dolçor del dolç de llet i el toc exòtic de la guaiaba, que evoca els sabors originals i l’esperit d’aquell primer Postre Làctic.

Aquest nou producte vol apropar l’experiència gastronòmica d’alta cuina a la vida quotidiana, oferint unes postres premium elaborades amb la mateixa cura, autenticitat i respecte pel producte que caracteritzen tant a Jordi Roca com a la família Marcè. És, alhora, un homenatge a la relació entre la ramaderia tradicional i la creativitat contemporània, i a una trajectòria compartida que uneix territori, tradició i innovació.

L’origen d’aquesta col·laboració es remunta a l’any 2006, quan la família Marcè, pastors d’ovelles des de fa sis generacions, elaborava i distribuïa llet d’ovella de raça ripollesa. En aquell moment, Jordi Roca va començar a utilitzar aquesta llet per crear el seu Postre Làctic, una recepta que ha esdevingut un símbol de la seva trajectòria creativa. Des d’aleshores, la relació entre Roca i Mas Marcè s’ha consolidat sobre la confiança, la proximitat i la passió per l’autenticitat, unint dues maneres d’entendre la qualitat: la del producte artesà i la de la cuina d’avantguarda.

“Amb el Recuit amb Guaiaba i Dolç de Llet d’Ovella volíem capturar l’essència d’unes postres molt estimades i fer-les arribar a tothom, sense perdre la seva ànima. És una manera de compartir aquella emoció del Postre Làctic, però amb un format pensat per gaudir-les a casa, en qualsevol moment”, afirma Jordi Roca.

Amb el Recuit amb Guaiaba i Dolç de Llet d’Ovella, Jordi Roca i Peralada Mas Marcè continuen escrivint una història compartida, amb la mirada posada en el futur i la voluntat de seguir apropant la dolçor de la tradició catalana a totes les llars.

Més entrades de blogs

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.