PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Nou Bonpreu a Mataró

13/de desembre/2022
  • L’alcalde de Mataró, el Sr. David Bote Paz, ha visitat avui el nou Bonpreu per conèixer l’establiment i donar la benvinguda a tot l’equip.
  • També han visitat el nou Bonpreu representants d’empreses del territori com Formatges Can Xicoy.
  • L’equip del nou Bonpreu està format per 33 professionals, 20 dels quals són de Mataró.
  • L’establiment té una superfície de vendes de 1.200m2, ha suposat una inversió de 6 milions d’euros i disposa de pàrquing, que comptarà també amb places amb carregadors per a vehicles elèctrics.
  • Aquest nou supermercat, com tots els establiments Bonpreu, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit.

Bon Preu ha inaugurat avui un nou supermercat al Camí Ral de la Mercè 523 de Mataró amb la presència de l’alcalde, el Sr. David Bote Paz. Per part de Bon Preu, ha assistit a l’acte el president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó. A més, també han visitat el nou Bonpreu representants d’empreses del territori com Formatges Can Xicoy.

El president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa molta il·lusió la inauguració del tercer establiment a Mataró. Aquesta obertura suposa el vuitè establiment al Maresme, on, a més, ja comptem també amb una benzinera EsclatOil, un centre de recollida de la compra online i amb el servei d’entrega de la compra online a domicili en alguns municipis, fet que referma la nostra aposta per la comarca. Amb aquest nou establiment, esperem convertir-nos en un referent en productes frescos i de proximitat, oferint un bon servei als millors preus”.

Per la seva banda, l’alcalde del municipi, el Sr. David Bote Paz, ha destacat que “el nou establiment suposa una bona notícia per la creació de nous llocs de treball directes i també indirectes al ser Bon Preu una empresa que col·labora amb proveïdors de proximitat” i ha agraït la implicació de l’empresa amb la ciutat de Mataró.  

Bon Preu ha invertit 6 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 33 professionals, 20 dels quals són de Mataró, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Mataró.  

El nou establiment té una superfície de vendes de 1.200m2 i disposa de pàrquing, algunes places del qual seran amb carregadors per a vehicles elèctrics.

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc i de proximitat és el protagonista i compta també amb un forn de cocció de peix i marisc per aquells clients que es vulguin endur el peix cuinat i amb taulell de pizzes d’elaboració pròpia i fetes al moment.  

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en referent de productes de km0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica
El nou supermercat de Mataró s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoeficient per estalviar així, el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera. Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència, confort i seguretat.

Sobre el Grup Bon Preu
El Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb els ciutadans i el territori. El seu propòsit és facilitar el dia a dia dels seus clients, oferint serveis bàsics i quotidians en l’alimentació amb Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat supermercat online, carburants amb EsclatOil, i energia a través de la comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia.

La seva activitat s’orienta al mercat català, amb l’anhel d’oferir els millors productes frescos i de proximitat en alimentació, una millora constant en la sostenibilitat i medi ambient i amb els millors preus. L’impacte de la seva activitat genera una contribució econòmica a Catalunya de 2.342M€ i més de 22.900 llocs de treball directes i indirectes. Pel que fa a ocupació directe, són més de 8.500 persones treballadores al Grup i aquest darrer exercici ha tingut una facturació de 1.781,9M€.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.