PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Reobertura de l’Esclat de Tremp

16/de juny/2023
  • L’alcaldessa de Tremp, la Sra. Maria Pilar Cases i Lopetegui, ha visitat avui l’Esclat per conèixer l’establiment i donar la benvinguda a tot l’equip.
  • També han visitat el nou Esclat representants d’empreses del territori com Cal Tomàs, Tros de Sort i Terrer de Pallars.
  • L’equip del nou Esclat està format per 65 persones.
  • L’establiment té una superfície de vendes de 1.900 m2, ha suposat una inversió d’uns 9 milions d’euros i disposa d’aparcament, que comptarà també amb places amb carregadors per a vehicles elèctrics.
  • Aquest nou supermercat, com tots els establiments Esclat, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit.

Bon Preu ha reobert l’Esclat de Tremp a l’Avinguda Pirineus, s/n després d’uns mesos en què l’establiment ha romàs tancat per construir un nou edifici que amplia i millora l’antic supermercat. A la inauguració per reobertura hi ha assistit l’alcaldessa del municipi, la Sra. Maria Pilar Cases i Lopetegui, acompanyada per regidors del diferents grups municipals que integren el consistori. Per part de Bon Preu, hi ha assistit la directora comercial, la Sra. Anna Font i Tanyà, així com altres membres del Comitè de Direcció del Grup. A més, també han visitat el nou Esclat representants d’empreses del territori com Cal Tomàs, Tros de Sort i Terrer de Pallars.

La directora comercial, la Sra. Anna Font i Tanyà, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa molta il·lusió la finalització de les obres d’ampliació i millora d’aquest establiment. Ens ha sabut greu haver de tancar l’establiment per les obres, que hem fet en un temps rècord, però creiem que els clients valoraran que ha valgut la pena l’espera. El propòsit de Bon Preu és facilitar el dia a dia dels nostres clients i aquesta remodelació significa una millora significativa pel que fa a nous productes i serveis que oferim aquí a Tremp. Entre aquests destaquen el taulell de fleca, el rostidor de pollastres, la formatgeria de lliure servei, la secció de basar o l’espai tèxtil amb referències de roba per a adults i infants, entre d’altres. Amb aquesta remodelació reforcem la presència del Grup Bon Preu al Pallars Jussà, on també comptem amb una benzinera EsclatOil”.

Bon Preu ha invertit 9 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 65 professionals, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Tremp.    

El nou establiment té una superfície de vendes de 1.900m2 i disposa d’aparcament, algunes places del qual seran amb carregadors per a vehicles elèctrics. Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc és el protagonista: secció de carnisseria, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria amb forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat, així com una secció de fleca amb pollastres rostits. A més, també ofereix un ampli assortit de vins, caves i escumosos de celler i secció de drogueria, perfumeria i basar.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica
El nou supermercat de Tremp està equipat amb una instal·lació de 160 kWp de plaques fotovoltaiques que proveirà amb energia neta més d’un 25% de l’energia que consumirà el supermercat.  

Sobre el Grup Bon Preu
El Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb els ciutadans i el territori. El seu propòsit és facilitar el dia a dia dels seus clients, oferint serveis bàsics i quotidians en l’alimentació amb Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat supermercat online, carburants amb EsclatOil, i energia a través de la comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia.

La seva activitat s’orienta al mercat català, amb l’anhel d’oferir els millors productes frescos i de proximitat en alimentació, una millora constant en la sostenibilitat i medi ambient i amb els millors preus. L’impacte de la seva activitat genera una contribució econòmica a Catalunya de 2.342M€ i més de 22.900 llocs de treball directes i indirectes. Pel que fa a ocupació directe, són més de 9.600 persones treballadores al Grup i aquest darrer exercici ha tingut una facturació de 2.076M€.

El Grup Bon Preu compta amb més de 133 supermercats Bonpreu; més de 53 supermercats Esclat; més de 22 centres de recollida de la compra a BonpreuEsclat Online i dona servei a domicili a més de 4 milions de persones al territori; té més de 58 benzineres EsclatOil, més de 12 minimercats, i més de 50.000 llars que confien en la seva comercialitzadora.

A més, recentment ha estat escollida per la prestigiosa revista Forbes com una de les 100 millors empreses de l’Estat espanyol per treballar (font: https://forbes.es/listas/284725/lista-forbes-las-100-mejores-empresas-para-trabajar-2023/).

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.