Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
1. Poseu a coure l’arròs salvatge, 45 min en una olla amb aigua i sal. Reserveu-lo.
2. Talleu el salmó a daus. Piqueu la ceba, el cogombret i les tàperes i barregeu-ho amb l’arròs. Poseu-hi tots els ingredients, excepte l’alvocat, i mescleu-ho bé.
3. Amb l’ajuda d’un cèrcol, podeu al centre del plat la barreja amb l’arròs. Al voltant, feu una corona amb l’alvocat i decoreu-ho amb brots verds i tomàquets cherry.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.