correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Amanida d'alvocat amb arròs salvatge i salmó
Auri Bel
1. Poseu a coure l’arròs salvatge, 45 min en una olla amb aigua i sal. Reserveu-lo.
2. Talleu el salmó a daus. Piqueu la ceba, el cogombret i les tàperes i barregeu-ho amb l’arròs. Poseu-hi tots els ingredients, excepte l’alvocat, i mescleu-ho bé.
3. Amb l’ajuda d’un cèrcol, podeu al centre del plat la barreja amb l’arròs. Al voltant, feu una corona amb l’alvocat i decoreu-ho amb brots verds i tomàquets cherry.
Autor
Auri BelNúmero de personas
4Ingredientes
- 200 g de salmó fumat
- 2 alvocats
- 100g d'arròs salvatge
- 1 ceba tendra petita
- 50 g de cogombrets i tàperes
- 5 g de sal
- 50 ml d'oli d'oliva verge extra
- el suc de 1/2 llima o llimona
- 30 ml de salsa Worcerstershire
- 20 ml de salsa de soja
- 20 g d’olives negres picades
- tomàquets cherry per decorar
- brots verds