correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]


Introdueix els caràcters que veus al requadre Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA

Torna al llistat

Amanida d'alvocat amb arròs salvatge i salmó

Auri Bel

Amanida d'alvocat amb arròs salvatge i salmó

1. Poseu a coure l’arròs salvatge, 45 min en una olla amb aigua i sal. Reserveu-lo.

2. Talleu el salmó a daus. Piqueu la ceba, el cogombret i les tàperes i barregeu-ho amb l’arròs. Poseu-hi tots els ingredients, excepte l’alvocat, i mescleu-ho bé.

3. Amb l’ajuda d’un cèrcol, podeu al centre del plat la barreja amb l’arròs. Al voltant, feu una corona amb l’alvocat i decoreu-ho amb brots verds i tomàquets cherry.

Autor

Auri Bel

Número de persones

4

Ingredients

  • 200 g de salmó fumat
  • 2 alvocats
  • 100g d'arròs salvatge
  • 1 ceba tendra petita
  • 50 g de cogombrets i tàperes
  • 5 g de sal
  • 50 ml d'oli d'oliva verge extra
  • el suc de 1/2 llima o llimona
  • 30 ml de salsa Worcerstershire
  • 20 ml de salsa de soja
  • 20 g d’olives negres picades
  • tomàquets cherry per decorar 
  • brots verds

Consulta'n les bases legals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.