concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]



Torna al llistat

Cuscús verd amb torrada de mató amb remolatxa al forn

Karol Swidzinski

  1. Per a la remolatxa al forn: Peleu una remolatxa i talleu-la per la meitat. Poseu-hi una rodanxa de taronja al mig, sal, pebre i oli d’oliva, i emboliqueu-la amb paper d’alumini. Coeu-la al forn 40 min.
  2. Prepareu el cuscús seguint les instruccions del fabricant. Tritureu la meitat de cada herba, i afegiu-hi oli, sal i el suc d'una llima. Aboqueu aquesta salsa verda al cuscús i barregeu-ho bé. 
  3. Talleu la resta de les herbes molt fines i afegiu-les al cuscús, amb les nous i les panses. Si cal, poseu-hi més suc de llima. Deixeu-ho reposar una hora a la nevera. 
  4. Retireu la remolatxa del forn, talleu-la molt fina i afegiu-hi el mató i una cullerada de llet de coco. Barregeu-ho.
  5. Salpebreu-ho. Unteu pa amb el mató amb remolatxa i serviu-ho.

Autor

Karol Swidzinski

Número de persones

Ingredients

Per al cuscús verd:

  • cuscús
  • anet
  • cibulet
  • julivert
  • menta
  • coriandre
  • ruca
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 llima
  • nous
  • panses
  • sal
  • pebre

Per a la remolatxa al forn:

  • mató
  • 1 remolatxa
  • taronja
  • sal
  • pebre
  • llet de coco (opcional)

LINK BASES LEGALS

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.