correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]


Introdueix els caràcters que veus al requadre Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA

Torna al llistat

Cuscús verd amb torrada de mató amb remolatxa al forn

Karol Swidzinski

Cuscús verd amb torrada de mató amb remolatxa al forn
  1. Per a la remolatxa al forn: Peleu una remolatxa i talleu-la per la meitat. Poseu-hi una rodanxa de taronja al mig, sal, pebre i oli d’oliva, i emboliqueu-la amb paper d’alumini. Coeu-la al forn 40 min.
  2. Prepareu el cuscús seguint les instruccions del fabricant. Tritureu la meitat de cada herba, i afegiu-hi oli, sal i el suc d'una llima. Aboqueu aquesta salsa verda al cuscús i barregeu-ho bé. 
  3. Talleu la resta de les herbes molt fines i afegiu-les al cuscús, amb les nous i les panses. Si cal, poseu-hi més suc de llima. Deixeu-ho reposar una hora a la nevera. 
  4. Retireu la remolatxa del forn, talleu-la molt fina i afegiu-hi el mató i una cullerada de llet de coco. Barregeu-ho.
  5. Salpebreu-ho. Unteu pa amb el mató amb remolatxa i serviu-ho.

Autor

Karol Swidzinski

Número de persones

Ingredients

Per al cuscús verd:

  • cuscús
  • anet
  • cibulet
  • julivert
  • menta
  • coriandre
  • ruca
  • oli d'oliva verge extra
  • 1 llima
  • nous
  • panses
  • sal
  • pebre

Per a la remolatxa al forn:

  • mató
  • 1 remolatxa
  • taronja
  • sal
  • pebre
  • llet de coco (opcional)

Consulta'n les bases legals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.