correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]


Introdueix els caràcters que veus al requadre Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA

Torna al llistat

Rotlles d’albergínia farcits de formatge i nous amb beixamel de carbassó

Dolores Cabello

Rotlles d’albergínia farcits de formatge i nous amb beixamel de carbassó

Per a la beixamel:

En un cassó amb oli d’oliva, sofregiu la ceba tallada molt fina fins que quedi transparent. 

Afegiu-hi el carbassó, pelat i trossejat. Tapeu-ho i coeu-ho 8 min. Afegiu-hi la llet, la sal, el pebre i la nou moscada, i coeu-ho 15 min més a foc mitjà.

Incorporeu-hi els formatgets i tritureu-ho amb la batedora. Rectifiqueu-ho de sal, pebre i nou moscada.

Per als rotlles d’albergínia:

  1. Renteu les albergínies, eixugueu-les i talleu-les a làmines fines (0,5 cm). Saleu-les i deixeu-les reposar 10 min, perquè deixin anar l’aigua i perdin l’amargor.
  2. En un bol, barregeu el formatge de cabra i el d’untar amb les nous trossejades i un raig de mel.
  3. Eixugueu les albergínies amb paper de cuina i marqueu-les a la graella, ben calenta, 2 min per cada costat.
  4. Poseu les albergínies sobre la superfície de treball. A l’extrem de cadascuna, poseu-hi una cullerada de la crema de formatges i enrotlleu-les. Podeu fer servir un escuradents per evitar que s’obrin.
  5. Escalfeu el forn a 180 ºC. Cobriu la base d’una safata per al forn amb una capa de beixamel de carbassó. A sobre, poseu-hi els rotlles d’albergínia i espolseu-los amb formatge ratllat. Gratineu-ho. 
  6. Abans de servir-ho, poseu-hi un fil de crema de vinagre balsàmic de Mòdena.

Autor

Dolores Cabello

Número de persones

Ingredients

Per als rotlles d’albergínia:

  • 1 albergínia
  • 1 grapat de nous
  • 100 g de formatge per untar
  • 100 g de formatge de cabra
  • 1 raig de mel
  • formatge ratllat per gratinar
  • crema de vinagre balsàmic de Mòdena

Per a la beixamel de carbassó:

  • 30 g d’oli d’oliva verge extra
  • 30 g de ceba
  • 600 g de carbassons pelats
  • 200 g de llet
  • sal
  • pebre negre
  • nou moscada
  • 4 formatgets desnatats 

Consulta'n les bases legals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.