Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Rotlles d’albergínia farcits de formatge i nous amb beixamel de carbassó
Dolores Cabello
Per a la beixamel:
En un cassó amb oli d’oliva, sofregiu la ceba tallada molt fina fins que quedi transparent.
Afegiu-hi el carbassó, pelat i trossejat. Tapeu-ho i coeu-ho 8 min. Afegiu-hi la llet, la sal, el pebre i la nou moscada, i coeu-ho 15 min més a foc mitjà.
Incorporeu-hi els formatgets i tritureu-ho amb la batedora. Rectifiqueu-ho de sal, pebre i nou moscada.
Per als rotlles d’albergínia:
Renteu les albergínies, eixugueu-les i talleu-les a làmines fines (0,5 cm). Saleu-les i deixeu-les reposar 10 min, perquè deixin anar l’aigua i perdin l’amargor.
En un bol, barregeu el formatge de cabra i el d’untar amb les nous trossejades i un raig de mel.
Eixugueu les albergínies amb paper de cuina i marqueu-les a la graella, ben calenta, 2 min per cada costat.
Poseu les albergínies sobre la superfície de treball. A l’extrem de cadascuna, poseu-hi una cullerada de la crema de formatges i enrotlleu-les. Podeu fer servir un escuradents per evitar que s’obrin.
Escalfeu el forn a 180 ºC. Cobriu la base d’una safata per al forn amb una capa de beixamel de carbassó. A sobre, poseu-hi els rotlles d’albergínia i espolseu-los amb formatge ratllat. Gratineu-ho.
Abans de servir-ho, poseu-hi un fil de crema de vinagre balsàmic de Mòdena.
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.