Compromesos amb la sostenibilitat

Fer les coses el més sostenible possible és el compromís que tenim a Bonpreu i Esclat. Un compromís amb la nostra terra i natura i amb la nostra gent. El compromís de fer un món millor per a tots, mantenint el màxim equilibri entre el nostre creixement, la protecció del medi ambient i el benestar de tots nosaltres. Perquè, per a la cura del planeta, tot compta! Suma-t'hi!

Hem reduït 1.034 tones de plàstic l'any 2020

Des dels nostres inicis, a Bonpreu i Esclat estem compromesos amb el territori, la sostenibilitat i la millora de l'entorn. Seguint aquesta filosofia, treballem intensament amb els nostres proveïdors per reduir la quantitat de plàstic en els nostres establiments i, a Bonpreu i Esclat hem reduït 1.034 tones de plàstic l'any 2020.

 

Les nostres seccions de frescos, ara, més sostenibles

També hem reduït el plàstic a les nostres seccions de frescos. Gràcies a la reducció del plàstic en les safates de la peixateria, la carnisseria i la xarcuteria, hem estalviat 66 tones de plàstic a l'any. També hem substituït els separadors dels embotits i formatges per un de paper, fet que suposa un estalvi de 16 tones de plàstic a l'any. I, si dones una ullada a la nostra secció de fruita i verdura, podràs veure que, els separadors dels nivells de la fruita ja no són de plàstic, sinó de cel·lulosa. Amb aquest canvi, hem estalviat 26 tones de plàstic a l'any, i seguim treballant en aquesta línia. 

Foment de la reutilització

Una de les principals mesures que hem dut a terme a Bonpreu i Esclat, ha estat la substitució de les bosses de plàstic per bosses 100% compostables. Amb aquest canvi, estalviem 128 milions de bosses de plàstic a l'any. Als nostres establiments, també t'oferim bosses reutilitzables, bosses de paper i capses de cartró que ajudaran a evitar la generació innecessària de residus.

Envasos més sostenibles

El compromís en la millora és el que ens ha portat a replantejar-nos tot el que fem cada moment i a treballar en mesures per a la reducció dels envasos de plàstic dels productes i, així, oferir-te alternatives més sostenibles.
Perquè qualsevol detall, qualsevol canvi, qualsevol innovació... compta!

Tenir cura del planeta és cosa de tots! Què pots fer tu per cuidar-lo?

Tan important és triar bé què comprem com mirar que la compra i el consum d'aliments generi pocs residus, perquè hi guanyem tots i ajudem el medi ambient. El millor de tot és que hi ha petits gestos que pots fer en el teu dia a dia i que ajuden a reduir la quantitat de residus que generem. Vols posar el teu gra de sorra? Doncs pren nota d'aquests trucs i consells!

Consells per a un consum responsable

Trucs per reduir els residus que pots aplicar des d'ara mateix

 

A Bonpreu i Esclat estem compromesos amb el medi ambient i seguim treballant per reduir la quantitat de plàstic dels nostres establiments. Perquè, cada gest que fem és important per seguir endavant. Per la cura de planeta, tot compta. Suma-t'hi!

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.