BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Diferents masses per a pastissos i els seus usos

Pa de pessic, pasta de full, pasta brisa, pasta sablé...us expliquem les diferències i usos de...

Coques de sardina

Les coques sempre són una bona opció per a qualsevol àpat.

Pastís de xocolata amb figues

Si t’agraden les postres, aquestes segur que t’encantaran!

El millor berenar per sortir de l’escola amb tota l’energia

Consells per preparar un berenar equilibrat perquè els vostres fills carreguin les piles després...

Llegums, tradició i salut al plat

Els llegums són la base de moltes receptes tradicionals i un ingredient que no pot faltar en una...

Amanida de llenties amb espinacs

Les amanides sempre són una bona opció, les pots combinar amb infinitat d’ingredients i són...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.