BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Faves, pèsols i carxofes amb pollastre

Recepta de faves, pèsols i carxofes amb pollastre, ingredients per a 4 persones: 4...

Xai, carn de festa

Amb una carn tendra i un gust inconfusible, el xai triomfa a moltes llars del país. És apta...

Calçots al forn amb salsa

Recepta de calçots al forn amb salsa, ingredients per a 4 persones: 2 nyores 2 o 3...

Les espècies són el millor substitut de la sal

Segur que heu sentit o llegit més d’una vegada els consells que demanen reduir la quantitat...

Maneres de menjar verdures

Tot i que sabem que les propietats i els beneficis de les verdures són molt importants per al...

Fondue de carn

Recepta de fondue de carn, ingredients per a 4 persones: 250 g de llom de porc en un...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.