LA MILLOR CARN, EN LES MILLORS MANS

Nou etiquetatge per a la nostra carn

Millorar els nostres supermercats dia a dia és fixar-se en els petits detalls. Per això a Bonpreu i Esclat hem fet noves etiquetes per a la nostra carn. Perquè sàpigues exactament què compres i puguis valorar la qualitat. A partir d’ara, la carn de cada animal anirà etiquetada amb un distintiu diferent molt gràfic: cabrit, pollastre, xai, vedella, porc, conill, poltre, un genèric per a les aus i un altre per als elaborats. A més, hi trobaràs detallats tots els ingredients de cada producte, el seu valor nutricional i si contenen gluten o altres al·lèrgens. Com que tenim vocació carnissera volem que t’arribi tota la informació. Has de saber, per exemple, que la manipulació de la nostra carn es fa sempre per sota dels 3ºC, temperatura que garanteix un producte més fresc, més bo i en òptim estat de conservació.

Els nostres mestres carnissers ho són per art i per ofici. Són perfeccionistes en cada tall i apassionats per transmetre la cultura de la carn: explicar-ne el seu origen, el moment òptim per consumir-la o les millors receptes per cuinar-la. Pregunta’ns per les diferents races de vedella. Descobreix les possibilitats infinites del porc i del conill. Tasta el poltre i la melositat del nostre xai. Posa a taula les millors aus de caça o un bon tall de cabrit. Et posem a l’abast la millor carn que trobem al mercat, servida per les millors mans.

Carn de l’Era, un producte millor

Carn de l'EraAls nostres establiments amb taulell hi trobaràs un nou assortiment de carn. La carn de l’Era distingeix els productes càrnics de més qualitat. És carn 100% de proximitat, de granges i escorxadors de Catalunya i amb una criança de categoria superior. A les etiquetes hi tens tots els detalls de cada peça. El Porc de l’Era és més tendre que cap altre. El Conill de l’Era és més gustós per la seva alimentació íntegrament vegetal. La Vedella de l’Era és sacrificada de ben jove per obtenir una carn exquisida. El Xai de l’Era és ideal per fer a la brasa i fa bona part de la dieta dels primers tres mesos amb cereals purs. I el Pollastre de l’Era marca distàncies amb els de la seva espècie: és criat durant 56 dies en granges que fan del benestar animal un fet diferencial.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.