PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

angle-left Vés enrere

El Grup Bon Preu compra una antiga fàbrica al centre de Sabadell per fer un Esclat

El Grup Bon Preu compra una antiga fàbrica al centre de Sabadell per fer un Esclat

18/de novembre/2015

El Grup Bon Preu ha comprat l'edifici de l'antiga fàbrica Sampere - Llagostera del centre de Sabadell amb la intenció d'obrir un hipermercat Esclat de 2.500 m2 de superfície de venda i amb 225 places d'aparcament. El terreny ocupa 6.800 m2, comprèn diferents edificis i està limitat pels carrers de Margena, d'Illa, de Sant Baldomer i Parellada.
El termini previst d'execució de les obres d'aquest nou equipament comercial serà de set mesos, un cop es disposin de tots els permisos, suposarà una inversió total de nou milions euros i la creació d’aproximadament 68 llocs de treball directes.

Aquest Esclat a Sabadell serà el tercer de la companyia a la comarca del Vallès Occidental, se suma a l'inaugurat a Terrassa el setembre del 2015 i al de Santa Perpètua de Mogoda. A la mateixa comarca hi ha tres supermercats Bonpreu (Palau-Solità i Plegamans, Ripollet i Santa Perpètua de  Mogoda) i dos EsclatOil (Terrassa i Santa Perpètua de Mogoda).

El Grup Bon Preu preveu tancar el 2015 amb una facturació al voltant dels 990 milions d’euros, un 11'4 % més que l'exercici anterior. Actualment dóna feina a més de 5.000 treballadors i té 200 establiments.

El Grup Bon Preu és una empresa familiar catalana del sector de la distribució alimentària. Comprèn quatre ensenyes: els supermercats Bonpreu, els hipermercats Esclats, les benzineres EsclatOil i els Iquodrive (punts de recollida de compres fetes a través d'Internet). El 1974 es va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat, l'Esclat a Vilafranca del Penedès. El 1995 va inaugurar el seu primer EsclatOil a Malla, prop de Vic.

Més entrades de blogs

Intervenció de Joan Font a l'esmorzar executiu de PwC i La Vanguardia

Joan Font, president del Grup Bon Preu "Tancarem l’any al voltant de 990 milions de...

El Grup Bon Preu obrirà un supermercat Bonpreu al centre de Terrassa a la primavera de 2016

El Grup Bon Preu preveu obrir a la primavera de 2016 un supermercat Bonpreu al centre de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.