PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

angle-left Vés enrere

Nou supermercat Esclat a Tossa de Mar

Nou supermercat Esclat a Tossa de Mar

20/de setembre/2018
  • L’establiment té una superfície de vendes de 1.799 m² i 111 places d’aparcament
  • Amb l’obertura del supermercat s’han creat 29 llocs de treball a la localitat

 

Bon Preu ha inaugurat un nou supermercat Esclat a Tossa de Mar situat al c. de Lluís Companys, cant. c. de Francesc Macià. El nou establiment té una superfície de vendes de 1.799 m² i 111 places d’aparcament per a cotxes, 42 per a bicicletes i 11 per a motos.

Bon Preu ha fet una inversió de 5,2 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. Amb l’obertura s’han generat 29 nous llocs de treball a la localitat, el que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació.

Amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència a la comarca de la Selva, ampliant el servei que ja està oferint als establiments Bonpreu d’Hostalric, Arbúcies, Maçanet de la Selva, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners i Lloret de Mar. El proper mes de novembre està prevista l’obertura de l’Esclat de Lloret de Mar dins del nou centre comercial portalloret.

Bonpreu i Esclat aposten per una política comercial de proximitat i promouen el producte local de qualitat, fet que converteix el Grup en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El supermercat de Tossa de Mar s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Totes les noves instal•lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat

Més entrades de blogs

L’Èrica arriba a Terrassa amb la col•laboració de Bonpreu i Esclat

ÈRICA, el bus autònom de la gira catalana, arriba a Terrassa en el seu recorregut per vuit...

L’Èrica arriba a Girona amb la col•laboració de Bonpreu i Esclat

ÈRICA, el bus autònom de la gira catalana, arriba a Girona en el seu recorregut per vuit...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.