Responsive Image

T’expliquem amb detall com funciona la Bateria Virtual

BonpreuEsclat Energia t'abona el 100% dels excedents produïts per la teva instal·lació fotovoltaica!
Fins ara podies compensar en una sola factura elèctrica la teva producció/excedents fins al valor de la teva energia consumida (terme d'energia). A partir d'ara, amb la Bateria Virtual, el valor en € de la producció de la teva instal·lació fotovoltaica que superi aquest terme d'energia, s'acumularà en una guardiola virtual, per ser descomptats en mesos posteriors on el teu consum sigui superior a la teva producció.

T’ho posem fàcil amb els següents exemples!

El valor de l’energia que produeixis amb les teves plaques i que no consumeixes, se’t restarà del cost del terme d’energia i per tant, del que has consumit de xarxa. El que sobri de la teva producció, s’acumularà a la Bateria Virtual per descomptar a les factures on consumeixis més energia de la que produeixis!
Responsive Image
Responsive Image
Es podrà consultar en tot moment el valor de la Bateria Virtual a la teva Àrea de client, així com també ho veuràs reflectit a les factures. El valor acumulat en aquesta Bateria Virtual s'aplicarà a qualsevol factura vinculada a alguna de les residències que tingui el mateix titular (per exemple, les plaques fotovoltaiques de la segona residència poden generar estalvi energètic a la factura de la residència habitual).

*En el cas que el client es doni de baixa del servei de BonpreuEsclat Energia, el client renuncia al saldo virtual que tingui acumulat en aquell moment.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.