BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Conill a la cassola amb cervesa

Conill a la cassola amb cervesa

22/de novembre/2019

Recepta de conill a la cassola amb cervesa, ingredients per a 4 persones:

  • 1 conill a trossos
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 2 grans d’all
  • 1 cullerada de farina
  • 400 ml de cervesa
  • 2 fulletes de llorer
  • Branques de farigola fresca
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre negre

 

  1. Renta bé la carn de conill, eixuga-la, salpebra-la i sofregeix-la en una cassola ampla greixada amb 50 ml d’oli d’oliva fins que estigui lleugerament daurada. Retira la carn i, al mateix oli, sofregeix-hi la ceba prèviament picada durant 5 minuts a foc molt suau.
  2. Afegeix-hi el tomàquet ratllat i els alls escalfats. Remena-ho amb un cullerot i cou-ho fins que l’excés d’aigua s’hagi absorbit i la salsa quedi lligada. Afegeix-hi la farina, torna a remenar-ho i incorpora-hi la carn. Aboca-hi la cervesa, les fulles de llorer i les branquetes de farigola. Cou-ho a foc suau durant 30 minuts aproximadament. Retira-ho, deixa-ho temperar i serveix-ho.

Més entrades de blogs

Vida sense gluten

Cada vegada es diagnostiquen més persones amb celiaquia a Catalunya, un trastorn alimentari...

Cruixent de plàtan

  Recepta de cruixent de plàtan, ingredients per a 4 persones: 6 fulls de pasta brick ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.