BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Flam de carbassa

10/d’agost/2020

Ingredients per a 8 persones:

1 kg de polpa de carbassa

800 ml d’aigua

250 ml de nata líquida

1 branca de vainilla

450 g de rovells d’ou

150 g de sucre
 

Preparació:

  1. Bull la carbassa tallada a daus en una olla amb aigua. Quan estigui tendra, treu gairebé tota l’aigua i tritura-ho ben fi.
     
  2. Posa la nata amb la vainilla en un cassó. Quan arrenqui el bull, apaga el foc i deixa-ho infusionar 15 min.
     
  3. Barreja la carbassa, la nata i el sucre. Afegeix-hi els rovells sense batre'ls perquè no faci escuma. Distribueix-ho en motlles de flam i posa-ho en una safata al bany maria al forn durant 50 min a 85 ºC, fins que qualli.
     
  4. Deixa-ho refredar i desemmotlla-ho.

 

 

Més entrades de blogs

Gaspatxo de síndria

Ingredients per a 4 persones: 500 g de síndria 3 tomàquets madurs 1/2  ceba petita ...

Combatre la calor menjant

Està molt bé engegar el ventilador i, si cal, l’aire condicionat, però la calor, a...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.