BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Gambes amb préssec

Gambes amb préssec

06/de juliol/2019

Recepta de gambes amb préssec, ingredients per a 4 persones

  • 16 gambes fresques
  • 3 préssecs
  • 2 cullerades de pistatxos sense sal
  • 1 llimona
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre blanc

 

Separeu els caps de les gambes i peleu les cues deixant-hi el darrer anell. Retireu-los el budell (el cordonet fosc) que els recorre la part dorsal. Salpebreu-les i reserveu-les a la nevera.

2  Poseu una olla al foc amb aigua bullent i escaldeu-hi els préssecs 2 min. Retireu-los, refredeu-los i peleu-los. Talleu-los a llesques fines. Regueu-les amb el suc de la llimona, per evitar que s’ennegreixin.

3  Piqueu els pistatxos. En un bol petit, bateu l’oli i el vinagre amb un toc discret de pebre blanc, fins a emulsionar-ho lleugerament.

4  Coeu les cues de gamba a la vaporera, 3 min.

5  Repartiu pels plats els talls de préssec i espolseu-hi els pistatxos picats pel damunt. Incorporeu-hi les cues de gamba i regueu-ho amb l’emulsió d’amaniment.

Més entrades de blogs

5 aliments que ajuden a protegir la pell de l'exposició del sol

La radiació solar genera radicals lliures que en arribar a la nostra pell poden causar...

6 sopes fredes diferents per a l’estiu

Colorides, saludables, variades i, sobretot, fresques. Són les sopes d'estiu, d'aquí i...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.