BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Hamburguesa de vedella Angus amb formatge de cabra

25/de maig/2021

Ingredients:
pa d’hamburguesa
maionesa
espinacs frescos
hamburguesa Angus
formatge de cabra en rotlle
bacó tallat fi
pastanaga
brots de soja
salsa de mostassa i mel

Preparació:

  1. Posa la carn d’hamburguesa sobre la graella i cou-la entre 4 i 6 minuts per cada banda.
     
  2. Talla la pastanaga amb una mandolina a tires molt fines i fregeix-les.
     
  3. Un minut abans que estigui a punt, posa el formatge de cabra en rotlle sobre l’hamburguesa i el bacó a la graella fins que estigui daurat.
     
  4. Torra lleugerament la part interna del pa d’hamburguesa a la graella.
     
  5. Unta la base interior amb maionesa, salsa de mostassa i mel. Munta l’entrepà col·locant-hi, en aquest ordre, els espinacs, l’hamburguesa Angus, el formatge de cabra en rotlle, el bacó, els «espaguetis» de pastanaga i els brots de soja. Tapa-ho amb l’altra part del panet i serveix-ho calent.

     
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.