BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Magret d’ànec amb taronja i gingebre

Magret d’ànec amb taronja i gingebre

22/d’octubre/2019

Recepta de magret d’ànec amb taronja i gingebre, ingredients per a 4 persones:

  • 2 magrets d’ànec
  • 4 taronges
  • 500 g de ceba
  • 15 g de gingebre fresc
  • 1 fulla de llorer
  • 150 g de mantega
  • 1 cullerada de sucre morè
  • Sal
  • Pebre negre

 

  1. Espremeu dues taronges i talleu les altres dues a rodelles transversals.
  2. Peleu i piqueu les cebes, i peleu i ratlleu el gingebre. Sofregiu-los amb 30 g de mantega, 3 min, abans d’incorporar-hi el suc de les dues taronges i el llorer. Deixeu-ho coure a foc suau 30 min.
  3. Poseu 40 g de mantega i el sucre en una paella i caramel·litzeu-hi les rodelles de taronja, 10 min.
  4. Feu uns quants talls a la pell dels magrets i coeu-los en una altra paella, a foc suau, amb el costat de la pell a sota. A mesura que surti el greix, aneu retirant-lo, fins que la pell quedi daurada i cruixent. Retireu el greix de la pells i torneu-hi a posar els magrets, ara pel costat de la carn, 3 min. Passeu-los a una plata, tapeu-los i deixeu-los reposar 5 min.
  5. Retireu el llorer del sofregit i tritureu-lo; salpebreu-lo i poseu-lo a foc suau amb la resta de mantega, treballant-ho amb la batedora.
  6. Serviu els magrets tallats al través, acompanyats de les rodelles de taronja i regats amb salsa.

Més entrades de blogs

Productes ecològics i biodinàmics

Els productes ecològics estan en auge, sigui per preocupació mediambiental o per salut. Però...

Aprenem a fer servir el forn

Esteu reformant la casa i no sabeu quin tipus de forn comprar, o simplement us agradaria...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.